Har du brug for en pladesmed?

På vores pladeværksted reparerer vi din bil, uanset om det omhandler en lille bule eller en større skade grundet et trafikuheld. Vi har alle en uddannelse som pladesmed og vi arbejder professionelt, med stor præcision og med kundens tilfredshed i fokus.

Vi udfører primært reparationer af: 

 

Professionel pladesmed i Holbæk og Odsherred

Vi har mere end 25 års erfaring som pladesmed og vores arbejde omfatter pladeværksted og autoruder. Vi benytter os af de førende leverandører inden for feltet, og af topmoderne udstyr, så uanset hvor gammel eller ny din bil er, kan vi reparere den så du bliver yderst tilfreds med resultatet.

 

Vi klarer også forsikringsskader

Vi hører ofte at folk oplever at deres lokale pladesmed ikke vil påtage sig forsikringsskader og at de ikke har en fast aftale med forsikringsselskaberne. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så det er nemt for dig at få repareret din bil hos os. Uanset om du har en forsikringsaftale med Top Danmark, Lærerstandens Brandforsikring eller Gjensidige forsikring, så står vores pladesmed klar til at hjælpe dig. 

 

Kontakt din lokale pladesmed

Vi er din lokale pladesmed og holder til i Holbæk, i nærheden af Odsherred. Vi har også kunder fra resten af Vestsjælland og i nogle tilfælde har vores pladesmed udført arbejde for kunder, der er kommet langvejsfra. Hvis du har brug for forbedringer af din bil eller plastreparationer kan vi hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores mekaniker eller pladesmed for, at få mere information om priser og service. Du kan ringe på telefon 59 44 15 15.

Top