Skadecenter med vægt på kvalitet

Som professionelt skadecenter placeret i Holbæk, nær Odsherred, tager vi os af alle former for skader på din bil. Har du en trafikskadet bil, en bule, en defekt forrude - måske et stenslag eller et soltag, der skal repareres, så klarer vi det. Vi udfører skadeservice på alle typer biler og påtager os også gerne forsikringsskader.

 

Kvalitet fremfor alt

Vores automekaniker går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi investeret i topmodernet udstyr, der altid er opdateret med de seneste data. Uanset om din bil er meget ny eller af ældre dato, så kan vi i vores skadecenter oprette skaden med meget stor præcision. Vi arbejder efter Car-O-Liner databasen som råder over 16.000 modeller. Databasen bliver opdateret 4 gange om året.

 

Vores skadecenter klarer det hele

Derudover udfører vi plastreparationer på kofanger, gitter, spoiler, sidespejle. De fleste skader på plastdele forsvinder helt med en fyldning eller svejsning og efterfølgende maling. Vores dygtige autolakere benytter det nyeste malersystem, hvilket har stor betydning for, at du hurtig kan få din bil igen. Vores skadecenter kan også totalrenovere din bil for rust og småbuler, sørge for omlakering og antirustbehandling. Har du en specialopgave på et karrosseri, så er det naturligvis også en opgave vi lægger meget vægt på at udføre. Vi kan kort sagt klare alt inden for skadeservice – uanset opgavens omfang.

 

Ring og hør mere om vores skadecenter

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig eller har du spørgsmål til vores skadecenter, så kontakt os på telefon 59 44 15 15. Vores pladesmed udskifter også autoglas og reparerer dine eventuelle skader

Top