HAR DU BRUG FOR EN PLADESMED?

Hos reparerer vi din bil, uanset om det omhandler en lille bule eller en større skade grundet et trafikuheld. Vi har alle en uddannelse som pladesmed og vi arbejder professionelt, med stor præcision og med kundens tilfredshed i fokus.

Vi udfører primært reparationer af:

  • Buler
  • Ridser
  • Trafikskadede biler

Professionel pladesmed

Vi har mere end 25 års erfaring som pladesmed og vores arbejde omfatter pladeværksted og autoruder. Vi benytter os af de førende leverandører inden for feltet, og af topmoderne udstyr, så uanset hvor gammel eller ny din bil er, kan vi reparere den så du bliver yderst tilfreds med resultatet.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så det er nemt for dig at få repareret din bil hos os, lige meget om du har en forsikringsaftale med Top Danmark, Lærerstandens Brandforsikring eller Gjensidige forsikring.

Kontakt os

Vi holder til i Holbæk, men vi har også kunder fra Odsherred og resten af Vestsjælland og i nogle tilfælde har vi udført arbejde for kunder, der er kommet langvejsfra. Hvis du har brug for forbedringer af din bil eller plastreparationer kan vi hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores mekanikere for, at få mere information om priser og service. Du kan ringe på telefon 59 44 15 15.